Accident de autocar in Bulgaria: PRIMII DOI RANITI au ajuns la Floreasca

Primii doi RANITI in ACCIDENTUL din Bulgaria au ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, acestia avand traumatisme forte si fracturi, care, cel putin deocamdata, nu le pun viata in pericol, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita.

Prima VICTIMA adusa la Floreasca este o femeie de peste 60 de ani. Potrivit lui Oprita, ea este constienta si prezinta un traumatism forte cu fractura de coloana vertebrala. “Din pacate, are si o paralizie la nivelul membrelor inferioare. Acum este in investigatii, pentru a vedea ce este de facut mai departe”, a spus coordonatorul SMURD Bucuresti.

Citeste si: UPDATE. ACCIDENT DE AUTOCAR IN BULGARIA: UN ROMAN A MURIT SI ALTI CINCI SUNT IN STARE GRAVA!

Coordonatorul SMURD a mai spus ca traumatismele suferite de cei doi PACIENTI nu le pun deocamdata viata in pericol, dar sunt destul de serioase.

Cei doi PACIENTI au fost adusi in Bucuresti, duminica dupa-amiaza, cu elicoptere SMURD.

Bogdan Oprita a mai spus ca alti patru raniti din accidentul produs in Bulgaria, care urmeaza sa fie adusi in tara cu un alt elicopter, vor fi spitalizati tot la Floreasca.

ACCIDENTUL din Bulgaria s-a produs duminica dimineata, in jurul orei 5.00, cand un autocar cu turisti care venea spre Romania din Turcia, de la Kusadasi, s-a RASTURNAT in Pasul Republika, intre localitatile Gurkovo si Veliko Tarnovo – zona muntoasa din tara vecina.

In urma accidentului, un ROMAN A MURIT, cinci au fost RANITI GRAV, iar altii au rani usoare. Conform agentiei Focus, persoana decedata in accident avea 27 de ani.

Citeste si: UPDATE. ACCIDENT DE AUTOCAR IN BULGARIA: UN ROMAN A MURIT SI ALTI CINCI SUNT IN STARE GRAVA!

RANITII au fost transportati la un spital din Veliko Tarnovo, unde doi dintre ei au fost operati.

In autocar se aflau 25 de romani, insa, potrivit potrivit site-ului novinite.com, numarul total al pasagerilor a fost de 50.