ACCIDENT de autocar in Bulgaria: Sase RANITI grav, adusi la Bucuresti cu elicopterele

Sase dintre RANITII in accidentul produs duminica dimineata in Bulgaria vor fi aduse in tara de trei ELICOPTERE SMURD, au declarat oficiali din Ministerul Afacerilor Interne.

Primul dintre cei sase RANITI a ajuns in Bucuresti in jurul orei 12.50. ELICOPTERUL a aterizat pe stadionul Dinamo din Capitala.

Cele sase persoane RANITE GRAV sunt adusie in tara de catre trei elicoptere SMURD.

Citeste si: UPDATE. ACCIDENT DE AUTOCAR IN BULGARIA: UN ROMAN A MURIT SI ALTI CINCI SUNT IN STARE GRAVA!

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a precizat ca doua dintre ELICOPTERE au decolat deja, din Craiova, respectiv Bucuresti, si ar urma sa aduca, la Spitalul Floreasca, doua dintre persoanele ranite grav in accident.

Al treilea ELICOPTER va pleca tot spre spitalul din Veliko Tarnovo unde sunt internate victimele accidentului, pentru a aduce in tara alte patru persoane, intre care trei RANITI in stare grava.

“Deocamdata, nu s-a stabilit la ce spital vor fi adusi cei patru. Posibil, tot la Floreasca”, a mai spus Arafat.

Soferul autocarului rasturnat in Bulgaria nu consumase bauturi alcoolice, iar testele pentru eventuala depistare a altor substante interzise sunt in curs, anunta autoritatile bulgare, citate de agentia Focus.

Autocarul, care apartine unei firme de turism din Romania, era condus de un roman in varsta de 44 de ani.

Citeste si: ACCIDENT FEROVIAR IN BACAU: UN TREN A DERAIAT DUPA CE A LOVIT UN CAMION. O PERSOANA A MURIT SI MAI MULTE AU FOST RANITE

MAI mai infrormeaza ca, viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a dispus formarea unui grup interministerial alcatuit din reprezentanti ai Ministerul Afacerilor Interne si ai Ministerului Afacerilor Externe care sa gestioneze aceasta situatie.

Sursa foto: realitatea.net