ACCIDENT in zona Pasajului Marasesti din Capitala. Doi POLITISTI au fost RANITI

ACCIDENT RUTIER in urma cu putin timp in Capitala. Accidentul a avut loc in sectorul 3, pe podul Marasesti, doi POLITISTI fiind RANITI.

In accident au fost implicate doua masini, dintre care una de politie. Oamenii legii circulau intr-o masina a Politiei, inscriptionata, si erau in misiune, avand semnalele acustice pornite. Ei s-au ciocnit cu o masina civila, dar soferul nu a necesitat ingrijiri medicale.

Citeste si: ACCIDENT GRAV PROVOCAT DE UN POLITIST. TREI PERSOANE AU FOST RANITE

“In accident a fost implicata o autospeciala a Politiei, inscriptionata, de la Politia Capitalei. Amandoi politistii sunt transportati la spital pentru evaluare. Masina Politiei era in misiune, cu semnalele acustice pornite, urmeaza sa se stabileasca cauzele de producere a accidentului care a avut loc pe pod la Marasesti. In urma impactului, masina civila a ajuns pe trotuar si e lovita frontal total, iar masina politiei a fost lovita lateral, pe partea stanga, amandoua usile sunt infundate’, au declarat oficiali de la Brigada Rutiera, citati de Agerpres. Soferii nu consumasera bauturi alcoolice.

Unul din POLITISTI a fost RANIT la picioare, ambii fiind transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca. Traficul in zona a fost ingreunat pentru scurt timp. Politistii Brigazii Rutiere au deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul.

Sursa foto: libertatea.ro