ACCIDENT de microbuz in BACAU, 11 persoane au fost ranite

Un grav accident de microbuz s-a produs, joi dimineata, in Bacau, in urma caruia 11 persoane au fost ranite, dintre care doua persoane au suferit leziuni mai serioase

Accidentul auto s-a produs la periferia orasuli Bacau, potrivit corespondentului Digi 24. Din prmele informatii rezulta ca soferul unui microbuz care transporta 15 persoane a incercat sa evite o alta masina, moment in care a intrat in coliziune cu un copac.

Mondo News iti recomanda si: ACCIDENT CONSTANTA: TREI MASINI S-AU CIOCNIT INTRE EFORIE SUD SI TUZLA, SASE PERSOANE RANITE

11 dintre persoanele din microbuz au fost ranite, insa din fericire nu s-a inregistrat nicio persoana decedata. Victimele au fost asistate medical de echipajele Ambulantei si SMURD si ulterior transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Potrivit politistilor, accidentul s-a produs dupa ce soferul microbuzului s-a angajat intr-o depasire esuata. Doi dintre pasageri au fost raniti ceva mai serios si vor avea nevoie de ingrijiri medicale in spital timp de mai multe zile, potrivit sursei citate.

Citeste si: Accident grav in Buzau, sase persoane ranite