ACCIDENT DE MUNCA in Craiova, doi muncitori au fost prinsi sub un mal de pamant

ACCIDENT DE MUNCA IN CRAIOVA. Doi barbati care efectuau lucrari la canalizarea orasului au fost prinsi sub un mal de pamant, o persoana se afla inca sub pamantul surpat, in timp ce a doua a fost transportata de urgenta la spital.

Din primele informatii, doi angajati efectua lucrari la canalizare, cand un mal de pamant s-a surpat asupra lor. Unul dintre muncitori a fost transportat de urgenta la spital, iar potrivit medicilor starea sa este stabila.

Citeste si: Grav accident in Alba, o masina de teren s-a rasturant intr-o rapa din Cheile Cibului

Celalalt coleg al muncitorului a fost prins sub malul pamantului, iar angajatii de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) incearca sa il scoata de acolo cat mai repede.

ACCIDENTUL DE MUNCA s-a petrecut in jurul orei 14.00. Cei de la ISU, ajutati de pompieri, incearca sa scoata pamantul prabusit peste muncitor. Groapa masoara circa 4 metri. 

Cei doi angajati executau lucrari la reteaua de apa si canalizare a municipiului Craiova pe strada Malinului din cartierul Bariera Valcii. Potrivit primelor informatii oferite de pompierii doljeni, unul dintre muncitori (cel salvat) se numeste Daniel Neagu, de 28 de ani, din comuna Cotofenii din Dos.

Sursa foto: actualmm.ro