ACCIDENT DE MUNCA in Mehedinti: Doi barbati au MURIT dupa ce au fost prinsi sub un MAL DE PAMANT

Doi muncitori care lucrau miercuri dimineata la canalizarea localitatii mehedintene Buicesti au MURIT dupa ce au fost prinsi sub un MAL DE PAMANT.

Putatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, Ramona Nistor, a declarat ca interventia pompierilor a fost dificila intrucat unul dintre muncitori a fost prins sub pamant pana in zona gatului, iar cel de-al doile se afla la o adancime de aproximativ doi metri.

Citeste si: ACCIDENT DE MUNCA in Bucuresti: Un muncitor a MURIT dupa ce i-a cazut in cap un SCRIPETE de la lucrarile unui bloc

Dupa descarcerarea trupurilor, medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti ajunsi la fata locului au declarat decesul celor doi.

Unul dintre barbati avea 35 de ani, iar cel de-al doilea, 40. Ambii erau angajati la o firma care efectueaza lucrari la canalizarea localitatii. Cei doi muncitori aveau doi, respectiv trei copii.

Citeste si: Doi barbati care au fost surprinsi de un mal de pamant in timp ce pescuiau in Dunare, cautati de PATRU ZILE de pompieri

Inspectorii de munca au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Sursa foto: adevarul.ro