ACCIDENT de TREN la MOSCOVA, cel putin 4 morti. Trenul circula de la Moscova la CHISINAU

Un grav ACCIDENT feroviar s-a produs, marti, in Federatia Rusa. Accidentul feroviar a avut loc in regiunea Moscova, un tren de marfa ciocnindu-se cu unul de pasageri.

Trenul implicat in accident circula pe ruta Moscova-Chisinau. Cel putin patru persoane au murit si alte 15 au fost ranite, potrivit Russia Today. Rapoartele vor fi actualizate.

Citeste si: Putin si-a inceput vizita in China

La fata locului au sosit echipaje de interventie. Pasagerii raniti sunt scosi pe brate din vagoane.

Trenul circula de la Moscova spre Chisinau. 16 vagoane ale trenului de marfa si trei vagoane de pasageri au deraiat, cu toate ca trenurile nu s-au ciocnit frontal.

Citeste si: RUSIA va LIVRA timp de trei decenii GAZE in CHINA

Traficul pe liniile afectate a fost temporar intrerupt. Accidentul s-a produs in zona Naro-Fominsk, in apropiere de Moscova.  

“Pastrati-va calmul, nu intrati in panica”, a afirmat ministerul rus de Externe intr-o declaratie facuta anterior, citata de Reuters, in care nu a oferit date privind posibilele victime, dar a indicat ca datele in acest sens sunt in curs de precizare. 

Trenul de pasageri, care circula pe ruta Moscova-Chisinau, s-a ciocnit de trenul de marfa in zona statiei Bekasovo. Mai multe echipaje de urgenta si masini de salvare au fost mobilizate la locul accidentului. Circulatia trenurilor in zona a fost provizoriu suspendata. 

Foto: Russia Today