Accident DN1 – 6 MORTI: Soferul SINUCIGAS a postat un mesaj de ADIO pe Facebook inainte sa provoace TRAGEDIA

ACCIDENTUL grav de pe DN1, soldat cu sase MORTI, intre care doi COPII, s-ar fi petrecut din cauza depresiei prin care trecea tanarul sofer care a provocat tragedia. Cu cateva ore inainte de ACCIDENT, acesta ar fi postat pe contul sau de Facebook un mesaj tulburator, in care lasa sa se inteleaga ca isi va pune capat zilelor.

Mesajul a fost postat pe reteaua de socializare dupa ce barbatul a petrecut intr-un club, unde s-ar fi certat cu prietena sa, informeaza romaniatv.net.

Citeste si: SASE PERSOANE AU MURIT IN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER CARE A AVUT LOC PE DN1, IN JUDETUL PRAHOVA. TREI COPII, PRINTRE VICTIME

“Aveti grija de voi prietenii, amici, cunostinte eu plec intr-o lume mai buna si aveti grija pe cine iubiti sa nu patiti la fel ca mine!”, este o parte a mesajului tulburator postat pe Facebook.

Cunoscutii au postat numeroase comentarii la mesajul de pe reteaua de socializare, declarandu-se socati de vestea MORTII acestuia dupa ce au auzit la stiri ca tanarul si-a pierdut viata intr-un ACCIDENT.

Sase persoane, intre care doi copii, si-au pierdut VIATA, sambata seara, in urma unui ACCIDENT RUTIER provocat de soferul de 28 de ani, care era singur in masina.

ACCIDENTUL a avut loc, la kilometrul 81, intre Banesti si Floresti. Sase persoane si-au pierdut viata, dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit frontal, impactul fiind extrem de violent.

La fata locului au ajuns multe ambulante, insa medicii nu au putut face altceva decat sa constate DECESUL celor sase persoane.

Citeste si: BREAKING NEWS! ACCIDENT GRAV: UN FOTBALIST DIN NATIONALA ROMANIEI A AJUNS LA SPITAL. FOTO

Seful Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova, Daniel Nicolae, citat de Agerpres, a declarat ca numarul persoanelor care si-au pierdut viata in acest incident rutier este de sase, respectiv trei barbati, o femeie si doi minori, un baiat de 12 ani si o fata de aproximativ 14 ani.

Sursa foto: romaniatv.net