Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier

Leonard Doroftei a fost implicat intr-un accident rutier pe DN6 in judetul Mehedinti, la iesirea dintr-un tunel. Fostul campion mondial la profesionisti a scapat doar cu cateva zgarieturi, in timp ce soferul vinovat a fugit de la locul accidentului, iar politia il cauta in continuare.

Leonard Doroftei, presedintele FRBox, se indrepta spre Resita acolo unde va asista la finala Campionatul national de box. Fostul nostru campion mondial se afla singur in masina sa, el scapand doar cu cateva zgarieturi usoare. In schimb, masina lui Doroftei a fost destul de sifonata, portiera din dreptul soferului fiind avariata.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedinti, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut in jurul orei 19:10, pe DN 6, in apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin si Orsova, Leonard Doroftei fiind cel care a sunat la 112.

„A sters oglinda si mi-a spart geamul din partea soferului. A fost o pocnitura. Erau cateva cioburi in piele, cateva taieturi mici, dar nimic grav. Eram in tunelul Varciorova, dupa Turnu Severin. A venit salvarea, m-au spus unor teste si n-am absolut nimic. Eram singur in maşină. Ma îndrept la finala campionatului de la Resita”, a explicat Leonard Doroftei, pentru Romania TV.

Sursa foto: jurnalul.ro