Elicopter prabusit in Mures, la Taureni. Cinci morti si un supravietuitor. UPDATE

Un elicopter s-a prabusit, luni seara, la Taureni in judetul Mures. In aparatul de zbor se aflau 6 pasageri, dintre care cinci au murit si doar unul a supravietuit.

Initial, se stia ca trei persoane au murit si alte doua erau date disparute, insa primarul localitatii Taureni a declarat ca cinci persoane au fost gasite fara viata si doar una a supravietuit, find transportata de urgenta la spital.

Pasagerii erau oameni de afaceri romani si nemti. Din informatiile oferite de primarul localitatii Taureni, Ovidiu Petre Oltean, la Antena 3, exista un singur supravietuitor al accidentului de elicopter, un om de afaceri din Targu Mures, trei oameni de afaceri din Germania decedand inecati. In prealabil, oamenii de afaceri ar fi vizitat o fabrica de mobila din localitate si ar fi fost sunati de DNA pentru a fi chemati miercuri la sediul institutiei, potrivit declaratiilor facute de primarul din localitatea Taureni. 

Ovidiu Petre Oltean, primarul din Taureni: “Avem un singur supravietuitor. Un om de afaceri din Targu Mures si trei oameni de afaceri din Germania au murit inecati. Avem o fabrica de mobila aici, in Taureni. La plecare, in timp ce vizitau fabrica de mobila, unul dintre oamenii de afaceri a primit un telefon ca este asteptat la DNA. Probabil de asta au plecat mahniti. S-a ridicat (cu elicopterul – n.r) de pe un teren drept sa plece spre Targu Mures. La doua minute dupa decolare s-au prabusit. N-au agatat nimic (cablu – n.r), nu este nicio retea aici. Am scos afara patru victime. Avem patru salvari, cu medici si scafandri. Elicopterul a luat altitudine de vreo 200 de metri. Am vrut sa le pun la dispozitie o masina, dar nu au vrut. Pasagerul supravietuitor este la spital. Cetateanul supravietuitor este roman”.