ACCIDENT ELICOPTER PAKISTAN: Ambasadorul indonezian, ranit in incident, a MURIT

ACCIDENT ELICOPTER PAKISTAN. AMBASADORUL INDONEZIAN care a fost ranit in urma prabusirii, pe 8 mai, in nordul Pakistanului, a unui elicopter in care se aflau mai multi diplomati a MURIT marti, a anuntat Ministerul de Externe de la Jakarta, citat de DPA.

ACCIDENT ELICOPTER PAKISTAN. BURHAN MUHAMMAD, a carui sotie a murit in acelasi accident, a incetat din viata in timp ce era tratat pentru arsuri severe intr-un spital din Singapore, a precizat ministerul. ELICOPTERUL MILITAR PAKISTANEZ transporta diplomati straini in nordul tarii in data de 8 mai, cand s-a produs prabusirea si aparatul de zbor a luat foc, citeaza Agerpres.

CITESTE SI: PAKISTAN: ELICOPTER PRABUSIT peste o SCOALA. TALIBANII spun ca au avut un PLAN care urmarea UCIDEREA premierul NAWAZ SHARIF. UPDATE 

ACCIDENT ELICOPTER PAKISTAN. In urma prabusirii elicopterului au mai murit ambasadorii Norvegiei si Filipinelor, precum si sotia ambasadorului malaezian, doi piloti si un membru al echipajului. In elicopterul prabusit s-a aflat si ambasadorul Romaniei la Islamabad, Emilian Ion, care insa a scapat teafar si nevatamat in urma accidentului aviatic.

ACCIDENT ELICOPTER PAKISTAN. Talibanii pakistanezi au revendicat un atac asupra elicopterului, dar guvernul sustine ca accidentul s-a produs din cauza unei probleme tehnice la coada aparatului de zbor.

CITESTE SI: Ambasadorul Romaniei in Pakistan, EMILIAN ION, a revenit la ISLAMABAD si se simte bine 

Sursa foto: bbc.co.uk