ACCIDENT ELICOPTER SMURD: IMAGINILE filmate de DRONA imediat dupa prabusirea aparatului de zbor au ajuns la PROCURORI

DRONA care a survolat lacul Siutghiol imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD a fost GASITA vineri dimineata si a fost predata Politiei.

UPDATE 18.02: Procurorii militari au descarcat vineri imaginile surprinse de DRONA lui Bogdan Dumitru la locul prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol.

Calitativ, imaginile nu sunt foarte bune, insa se pot distinge siluetele a doua persoane, una tinandu-se de elicea elicopterului. Acestea urmeaza sa fie prelucrate de anchetatori.

Proprietarul dronei, Bogdan Dumitru, a declarat pentru postul B1 TV ca a reusit sa vada, impreuna cu procurorii, un fisier care contine un video de 15 secunde. Potrivit acestuia, in imagini se observa cum o persoana incearca sa se tina de elicea elicopterului.

“Imaginile sunt tulburatoare”, relateaza barbatul.

El a afirmat ca drona a mai captat doua fotografii si inca un filmulet pe care nu a reusit inca sa il deschida.

Un angajat de la un hotel din nordul statiunii Mamaia a sunat la Politie si a anuntat ca se afla in posesia DRONEI. Dispozitivul, cu informatii vitale pentru mersul anchetei, a fost predata Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: IMAGINI de dupa prabusirea aparatului de zbor, surprinse cu o DRONA care a DISPARUT

Drona apartine firmei Claboo Media, o firma specializata in filmari de la inaltime. Incidentul s-a petrecut inexplicabil, dupa ce dispozitivul a inregistrat IMAGINI cu supravietuitorul care striga dupa ajutor, agatat de coada aparatului de zbor. In timp ce survola locul accidentului, la 64 metri inaltime, DRONA a iesit de sub control.
Citeste si: Noi imagini VIDEO de la locul in care s-a prabusit elicopterul SMURD