ACCIDENT ELICOPTER SMURD: IMAGINI de dupa prabusirea aparatului de zbor, surprinse cu o DRONA care a DISPARUT

O DRONA care a survolat lacul Siutghiol imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD a DISPARUT fara urma.

Drona apartine firmei Claboo Media, o firma specializata in filmari de la inaltime. Incidentul s-a petrecut inexplicabil, dupa ce dispozitivul a inregistrat IMAGINI cu supravietuitorul care striga dupa ajutor, agatat de coada aparatului de zbor.

La accidentul aviatic de pe lacul Siutghiol, Bogdan Dumitru, cel care realizeaza filmarile cu DRONA pentru firma, s-a aflat pe mal, inregistrand momentele de dupa prabusirea elicopterului SMURD.

Citeste si: Noi imagini VIDEO de la locul in care s-a prabusit elicopterul SMURD

“Cand am ajuns la fata locului, o persoana se afla in apa, strigand dupa ajutor. Nu se deslusea ce striga. Se afla la fix 174 metri de mal. Asa mi-au aratat datele inregistrate de DRONA pe care am ridicat-o in aer si pe care am pilotat-o pana deasupra locului prabusirii. Drona functiona in parametri optimi. Avea baterie 74 la suta, patru minute de inregistrare anterioara si era securizata de 11 sateliti“, spune Bogdan Dumitru.

In timp ce survola locul accidentului, la 64 metri inaltime, DRONA a iesit de sub control. In mod inexplicabil, Bogdan Dumitru a pierdut comanda dispozitivului, care s-a indepartat brusc si a mers catre mal, la 400 de metri nord de Butoaie. Datele tehnice arata ca drona a aterizat pe sol, in apropierea terenului de tenis din nordul Mamaiei, la patru metri de apa. In ciuda sistemelor de siguranta care ii asigurau returnarea, cautarile DRONEI nu au dat niciun rezultat.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: EPAVA aparatului de zbor a fost adusa la MAL

“Am cautat-o si pe uscat, si in apa, cu sonarele. Nu am gasit-o nicaieri. Este o necunoscuta totala cum a putut iesi singura de sub control, lucru care nu s-a intamplat niciodata, nici macar la filmarea Zilei Marinei sau a Portului Constanta, unde sunt toate navele militare. S-a intamplat ceva la undele radio“, a mai spus Bogdan Dumitru.

El a anuntat pierderea DRONEI de culoare alba, localizand DISPARITIA acesteia in zona hotelului Comandor din Mamaia. Gasitorului i se promite o buna recompensa.

Sursa foto: adevarul.ro