ACCIDENT ELICOPTER SMURD: KLAUS IOHANNIS a transmis CONDOLEANTE familiilor victimelor

Presedintele ales, KLAUS IOHANNIS, a transmis marti un mesaj de CONDOLEANTE familiilor victimelor ACCIDENTULUI AVIATIC din judetul Constanta.

“Imi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc ieri in judetul Constanta si transmit sincere condoleante familiilor victimelor. Va chem sa le fim alaturi celor aflati in durere prin gandurile noastre de solidaritate si compasiune”, spune Iohannis, in mesaj.

Citeste si: Iohannis, reactie la accidentul cu elicopterul SMURD prabusit

El isi exprima speranta ca se vor afla “cat mai repede, in urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii”.

Un ELICOPTER al SMURD cu patru persoane la bord — doi piloti de la Inspectoratul General de Aviatie si doua cadre medicale ale SMURD Constanta —s-a prabusit luni in lacul Siutghiol. Toti membrii echipajului au murit.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: Procurorii militari si criminalistii CONTINUA CERCETARILE la locul prabusirii aparatului de zbor

In momentul producerii ACCIDENTULUI, ELICOPTERUL se intorcea dintr-o misiune aeromedicala, dupa ce transportase un pacient la Spitalul Judetean Constanta, conform MAI.

Sursa foto: monitorulcj.ro