ACCIDENT ELICOPTER SMURD: PRIMELE IMAGINI VIDEO surprinse de DRONA la locul prabusirii aparatului de zbor, facute PUBLICE

PRIMELE IMAGINI surprinse de o DRONA dupa prabusirea ELICOPTERULUI SMURD in Lacul Siutghiol din judetul Constanta au fost publicate luni pe site-ul firmei care detine aparatul.

UPDATE 16.23: Claboo Media a publicat imaginile video inregistrate cu drona imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol.

Imaginile surprind momentul in care doua barci se apropie de locul prabusirii elicopterului SMURD, precum si ceea ce pare a fi silueta uneia dintre victime.

Totodata, inregistrarea reda si primele imagini surprinse la mal, in care se pot zari echipajele de interventie ajunse la fata locului.

“Acesta este primul clip filmat cu drona pana in momentul in care am oprit filmarea pentru a face fotografii”, se precizeaza in descrierea inregistrarii video, postata de Claboo Media.

Clipul este insotit si de fotografiile captate cu aceeasi drona, ale caror informatii dezvaluie ca inregistrarea video a fost realizata in jurul orei 16.38.

Drona a realizat doua filmari si doua fotografii, la scurt timp dupa prabusirea aparatului de zbor. In imagini se observa silueta unei persoane, in apropierea epavei elicopterului, precum si doua barci care se indreapta spre victime.

Claboo Media, firma specializata in filmari de la inaltime, a anuntat ca va da publicitatii, luni, la ora 16.11, primul video filmat cu DRONA la locul accidentului, precum si doua fotografii.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: IMAGINILE filmate de DRONA imediat dupa prabusirea aparatului de zbor au ajuns la PROCURORI

“Luni, 22.12.2014 la ora 16.11 vom prezenta in exclusivitate primul clip filmat cu drona la accidentul din Mamaia, unde un elicopter SMURD s-a prabusit in apa si au murit 4 victime, precum si cele 2 fotografii in original. Astazi vorbisem la Parchetul Militar sa intram si in posesia celui de al doilea clip dar… «a fost sigilat si a plecat la Bucuresti»… nu stim daca o sa mai vedem vreodata ce era pe el, daca o sa mai fie in starea initiala dar, astazi la ora 16.11 veti avea in exclusivitatea pe pagina www.claboomedia.ro primul clip pe care aplicatia il trage automat din drona precum si cele doua poze in original”, se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a frimei Claboo Media.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: IMAGINI de dupa prabusirea aparatului de zbor, surprinse cu o DRONA care a DISPARUT

La bordul elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol se aflau medicul Laura Vizireanu, in varsta de 39 de ani, asistenta Gabriela Harton, in varsta de 38 de ani, care era insarcinata, pilotul comandor Petre Corneliu Catuneanu, de 47 de ani, si copilotul, capitan comandor Ginel Claudiu Cracanel, de 42 de ani. Toate cele patru persoane au murit in urma prabusirii elicopterului, iar operatiunile de cautare si salvare au durat peste 12 ore.

Sursa foto: claboomedia.ro