ACCIDENT ELICOPTER SMURD: Victimele au murit INECATE, potrivit rezultatelor preliminarii ale necropsiei

Cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol din judetul Constanta au murit prin ASFIXIE MECANICA, potrivit rezultatelor preliminare ale necropsiei, au declarant surse judiciare din ancheta pentru evz.ro.

Copilotul Ginel Claudiu Cracanel prezenta insa si fracturi de mandibula si fracturi ale membrelor inferioare. El a fost gasit, de altfel, legat cu centura, pe scaun. Doctorita Laura Vizitiu Vizireanu, prima victima recuperata cu semne vitale, si care a decedat dupa cateva ore la spitalul din Constanta, prezenta si leziuni craniocerebrale.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: Ancheta va fi preluata de PARCHETUL GENERAL

Anchetatorii spun insa ca diagnosticul nu este complet. Medicii legisti nu au finalizat inca investigatiile pentru determinarea, cu exactitate, a cauzelor decesului celor patru victime. Vor sa stabileasca timpii de supravietuire si sa efectueze investigatii minutioase de laborator. Rezultatele oficiale vor fi prezentate peste cateva zile.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: NIMENI nu va fi tras la RASPUNDERE daca tragedia a fost cauzata de o “IMPREJURARE FORTUITA”

Sursa foto: stirileprotv.ro