ACCIDENT FEROVIAR BACAU: Doi TINERI au fost SPULBERATI de un MARFAR

Doi tineri in stare de ebrietate care se certau pe linia de cale ferata au fost spulberati de un tren marfar. Unul, de 32 de ani, a murit pe loc, celalalt este in stare critica la spitalul judetean din Bacau, informeaza postul B1 Tv.

Un accident cumplit a avut loc vineri noapte la Bacau. Doi barbati au fost spulberati de tren. Unul, de 32 de ani, a murit pe loc, celalalt este in stare critica la spital. Cei doi bausera si s-au luat la cearta chiar pe calea ferata.

CITESTE SI: FEMEIE MOARTA in conditii SUSPECTE, descoperita in zona PASAJULUI OBOR din Capitala

Cei doi erau prieteni buni si obisnuiau sa bea impreuna intr-un bar din zona garii din Bacau. Asa s-a intamplat si noaptea trecuta. De la bautura, cei doi s-au luat la cearta chiar pe sinele de tren.

CITESTE SI: FETITA accidentata MORTAL de o masina fara SOFER

Un tren marfar i-a spulberat pur si simplu pe cei doi barbati. Doar unul dintre ei, un tanar de 22 de ani, a supravietuit. Prietenul lui a murit pe loc. Martori la nenorocire au fost si alti prieteni de pahar ai celor doi. Ei au fost cei care au sunat la 112. Supravietuitorul a fost dus la spital, dar starea lui de sanatate este critica. Tanarul este in coma.

Sursa foto: realitatea.net