Accident feroviar in judetul Arges: Un barbat se zbate intre viata si moarte

Un accident feroviar s-a produs in localitatea argeseana Udei in momentul in care o masina a fortat bariera de la trecerea de cale ferata, la scurt timp fiind lovita, in plin, de o garnitura de tren, informeaza postul Romania Tv

Martorii au povestit ca in masina blocata pe calea ferata se aflau trei persoane, doua dintre ele reusind sa iasa la timp din ea insa soferul a fost mai putin norocos, centura de siguranta blocandu-i-se. Astfel, acesta a fost surprins in masina in momentul in care aceasta a fost lovita de trenul personal Bucuresti – Pitesti.

Conducatorul auto a fost descarcerat dintre fiarele contorsionate ale masinii de catre lucratorii de la ISU Arges, apoi a fost transportat de urgenta la spitalul judetean. Medicii au declarat ca nu isi pot explica cum a scapat cu viata din acest accident, soferul prezentand fracturi latoate cele patru membre, diferite traume pe toata suprafata corpului, precum si o rana deschisa la nivelul capului.

Potrivit autoritatilor locale care au demarat o ancheta, pe langa faptul ca soferul grabit a fortat bariera exista posibilitatea ca motorul masinii sa se fi oprit exact pe sinele de tren.

Sursa foto: realitatea.net