ACCIDENT FEROVIAR in Vrancea: O persoana a fost RANITA dupa ce un marfar a DERAIAT

Un barbat a fost grav ranit dupa ce un tren marfar a DERAIAT de pe sine sambata dimineata, in localitatea Cotesti, din judetul Vrancea.

Barbatul a fost strivit intr-un vagon de dormit care era oprit in gara Cotesti, potrivit romaniatv.net.

Accidentul s-a produs ca urmare a faptului ca mecanicul unui tren marfar a gresit linia de intrare in gara si a lovit o drezina. S-a creat un carambol, iar un vagon de dormit a fost prins intre doua drezine. Din nefericire, in acel vagon de dormit se afla un barbat de 49 de ani, ranit grav dupa ce a fost strivit intre fiarele vagonului.

Citeste si: ACCIDENT NEOBISNUIT in Suceava: Un sofer a ajuns pe CALEA FERATA dupa ce a lovit cu masina o cladire

La fata locului au ajuns echipajele de interventie, barbatul a primit ingrijiri imediat si a fost transportat in la spital.

“In jurul orei 5.45 minute in cursul acestei dimineti, la dispeceratul unitatii noastre s-a primit un apel prin care eram solicitati sa acordam primul ajutor calificat unui barbat, victima unui accident feroviar petrecut in Gara Cotesti. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj de paramedici din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani care a identificat un barbat de 49 de ani care prezenta politrautisme atat la nivelul membrelor superioare si inferioare, cat si un trautism toraco-abdominal. Acesta era constient, a fost stabilizat, i s-a acordat primul ajutor calificat si a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Focsani unde a fost predat medicului de garda pentru investigatii suplimentare si tratament”, a declarat Cristina Duta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea.

Citeste si: Accident GRAV in Timisoara: A ajuns sub ROTILE trenului!

Potrivit reprezentantului ISU Vrancea, starea barbatului ranit nu este una grava, iar viata sa nu este in pericol.

Totodata, Cristina Duta a precizat ca in urma accidentului circulatia pentru trenurile de pasageri nu a fost afectata.