ACCIDENT FEROVIAR ITALIA: DOUA TRENURI S-AU CIOCNIT! CEL PUTIN 27 MORTI. UPDATE

ACCIDENT FEROVIAR ITALIA. DOUA TRENURI de CALATORI s-au ciocnit, marti, in ITALIA, in regiunea Puglia, in apropiere de Bari. Cel putin 12 oameni au MURIT si zeci au fost raniti in accidentul feroviar,  informeaza presa locala.

UPDATE 2Bilantul coliziunii a doua trenuri de pasageri in sudul Italiei a crescut,  miercuri dimineata, la 27 de morti si 50 de raniti, a anuntat miercuri agentia de presa italiana ANSA, citata de DPA.

UPDATE 1:  Bilantul mortilor a crescut la 20 de persoane, a spus seful regiunii Puglia, adaugand ca 35 de oameni au fost raniti.

ACCIDENT FEROVIAR ITALIA. La locul accidentului au ajuns mai multe ambulante si masini de pompieri, scrie La Repubblica. Autoritatile locale avertizeaza ca bilantul tragediei feroviare ar putea creste.

Imaginile surprinse de elicopterele televiziunilor arata ca cele doua trenuri sunt formate din cate patru vagoane fiecare. Echipele de interventie incearca sa scoata pasagerii din vagoanele avariate, in apropiere de localitatea Corato. “Sunt multi morti!”, a declarat un reprezenat al Politiei, citat de Il Giornale.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: corierre