ACCIDENT FEROVIAR la NEW YORK: Cel putin sapte oameni au MURIT, iar 12 sunt RANITI

Cel putin sapte persoane au MURIT marti seara in urma coliziunii dintre un TREN de NAVETISTI si o masina la nord de New York la o ora de varf, scrie presa locala, citata de AFP. Conducatoarea masinii a fost UCISA cand trenul a lovit vehiculul sau ce traversa calea ferata in jurul orei 18.30 (23.30 GMT). Cinci pasageri din tren au murit in incendiul ce a izbucnit apoi intr-un vagon, potrivit NBC New York.

INCENDIUL a ranit cel putin 12 PERSOANE, potrivit acestei surse.  Accidentul a avut loc langa Valhalla, la cativa kilometri nord de Manhattan in statul New York. Sute de pasageri au fost evacuati din trenul ce plecase din Grand Central Station, o gara din centrul Manhattanului. 

CITESTE SI: VIDEO AVION PRABUSIT TAIWAN: CEL PUTIN 9 PERSOANE AU MURIT. UPDATE

Unii pasageri au spart geamurile vagonului ca sa poata iesi din tren, a povestit la NBC Neil Rader, spunand ca a vazut 50 – 60 de ambulante la locul accidentului.

Vehiculul a ramas intre sinele caii ferate din motive inca necunoscute. Desi barierele de securitate au fost ridicate si soferita a incercat sa intoarca masina, impactul nu a putut fi evitat.

CITESTE SI: Tren deraiat la New York! Mai multe vagoane au cazut in raul Hudson GALERIE FOTO UPDATE 

In decembrie 2013, patru persoane au murit si 63 au fost ranite dupa ce un tren a deraiat la nord de cartierul Bronx din cauza vitezei excesive.

Sursa foto: washington post