Accident foarte grav in Arad! Un tren a lovit o masina

Accident foarte grav petrecut in urma cu putin timp la trecere peste calea ferata dintre localitatile aradene Sebis si Barsa, un tren intrand intr-un autoturism, tragedia soldandu-se cu un mort si trei raniti.

Un accident deosebit de grav s-a petrecut, astazi, in judetul Arad, la trecerea de cale ferata dintre localitatile Sebis si Barsa, un tren de persoane lovind o masina in care se aflau patru persoane, nefericitul eveniment producandu-se din vina soferului autoturismului care nu s-a asigurat in momentul trecerii peste linia ferata.

In masina lovita de tren se aflau patru membri ai unei familii, mama, tata, un bunic si un copil, persoana decedata fiind bunicul, ceilalti trei ocupanti ai autovehiculului fiind dusi la spital, in stare grava, conform Cameliei Tuduce, purtatoarea de cuvant a Politiei Judetene Arad.

Copilul a fost foarte grav ranit, acesta fiind preluat de un elicopter SMURD, in timp ce parintii sai au ajuns la spital cu ajutorul unor ambulante. Martorii oculari au confirmat faptul ca accidentul s-a produs din vina conducatorului auto care nu s-a asigurat.

Sursa foto: enational.ro