ACCIDENT GHERLA: Un MORT si un RANIT GRAV in TRAGEDIA rutiera petrecuta la intrarea in oras. VIDEO

ACCIDENT GHERLA. O femeie a MURITsi un barbat a fost GRAV RANIT, in urma unui ACCIDENT RUTIER petrecut, sambata seara, la intrarea in GHERLA, judetul Cluj, dupa ce un autocar a acrosat o autoutilitara al carei sofer nu a permis conducatorului autocarului sa faca o depasire in care se angajase regulamentar.

ACCIDENT GHERLA. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Simona Varci, ACCIDENTUL a avut loc pe DN 1 C, la intrarea in GHERLA dinspre Dej, si s-a produs dupa ce soferul unei autoutilitare nu a permis conducatorului unui autocar care circula regulamentar din spate sa faca depasirea in care se anagajase, informeaza Mediafax.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV: Patru persoane, intre care doi copii, AU MURIT dupa ce masina lor a derapat 

ACCIDENT GHERLA. “Soferul unei autoutlitare care circula dinspre Dej nu a permis unui autocar care circula din spate sa efectueze o depasire in care se angajase regulamentar si a virat la stanga fara sa se asigure. In acel moment, autocarul a acrosat autoutilitara dintr-o parte. In urma impactului, o femeie de 31 de ani, pasagera in autoutilitara, a DECEDAT, iar soferul masinii, in varsta de 52 de ani, a fost RANIT GRAV si a fost transportat la spital”, a declarat pentru Mediafax SIMONA VARCI, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

CITESTE SI: Accident GRAV: doi MORTI si trei RANITI, intre care si un copil de opt ani 

ACCIDENT GHERLA. Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj a mai precizat ca in autocar se aflau noua persoane, insa nimeni nu a fost ranit. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs ACCIDENTUL.

Sursa foto si video: realitatea.net, youtube.com