ACCIDENT grav cu doua TIR-uri pe centura Valcele-Apahida din Cluj. Doua persoane au murit

Un grav ACCIDENT rutier s-a produs, in urma cu putin timp, pe centura Valcele-Apahida din Cluj, fiind implicate doua TIR-uri si un autoturism. Doua persoane au murit si exista posibilitatea ca inca o persoana prinsa intre fiarele contorsionate sa fie decedata, potrivit citynews.ro.

UPDATE ora 16.00: Ambele TIR-uri au fost distruse aproape in totalitate. Unul dintre autotrenuri plin cu hartie a ars in urma impactului. Un autoturism Dacia a fost de asemenea implicat in accident, insa soferul a scapat cu viata.

UPDATE ora 15.25: Potrivit ISU Cluj cele doua TIR-uri si autoturismul mic au fost cuprinse de flacari, iar unul dintre autotrenuri a ars aproape in totalitate. La aceasta ora sunt efectuate proceduri de descarcerare, insa operatiunea se desfasoara cu dificultate deoarece cabinele sunt foarte contorsionate. Inca se desfasoara operatiuni de descarcerare. Pagubele materiale sunt destul de mari, in conditiile in care unul dintre TIR-uri a ars in totalitate. Cinci echipaje SMURD au sosit la locul accidentului. Se vorbeste deja de trei morti. TIR-ul care a ars in totalitate transporta hartie, cel mai probabil mergea la o tipografie.

UPDATE ora 15.00: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Avram Iancu” intervine, la ora transmiterii acestei stiri, la locul accidentului, cu trei autospeciale si doua echipaje SMURD.

Potrivit primelor informatii, se pare ca un TIR a incercat sa depaseasca un autoturism, pe centura Valcele-Apahida, insa a sfarsit izbindu-se frontal de un alt TIR. In urma accidentului doua persoane au murit si, potrivit sursei citate, exista posibilitate ca inca o persoana sa fie decedata.

Foto: City News