ACCIDENT GRAV in BAIA MARE: O AMBULANTA aflata in MISIUNE a LOVIT o MASINA care nu i-a acordat PRIORITATE

Accident grav in Baia Mare. Doi oameni au fost raniti dupa ce masina in care se aflau s-a lovit cu o salvare, informeaza B1 TV.

Soferul spune ca nu a auzit la timp semnalele acustice ale ambulantei. Acesta se afla in masina impreuna cu mama sa. Cei doi au fost transportati de urgenta la spital.

Accidentul a avut loc in centrul orasului Baia Mare. O salvare care mergea la o interventie s-a lovit cu o alta masina care a trecut pe culoarea verde a semaforului.

CITESTE SI: MARAMURES: CINCI PERSOANE RANITE dupa ce MASINA in care se aflau a INTRAT intr-un STALP de BETON

Soferul autoturismului si mama acestuia au avut nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru a fi scosi din masina.

Cei doi au fost transportati imediat la spital. Barbatul de 34 de ani sustiune ca a auzit in ultimul moment sirena ambulantei.

Din primele informatii se pare ca soferul ambulantei care circula pe bd unirii pe strada progresu ajuns la intersectia cu bd bucuresti efectueaza viraj stanga pe acesta avand in functiune semnalele acustice si luminoase a intrat in coliziune cu un autoturism VW care circula pe culoarea verde

CITESTE SI: MEHEDINTI: DOI MORTI si PATRU RANITI dupa ce un microbuz s-a lovit de un cap de pod

Soferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind insa negativ. Politistii au deschis cercetari pentru a stabili exact cauzele producerii accidentului.

Sursa foto www.adevarul.ro