ACCIDENT GRAV in Bucuresti: Doua persoane au MURIT si ZECE au fost RANITE in Piata Romana

Doua persoane au MURIT iar cel putin sase au fost RANITE duminica la pranz, dupa ce trei autovehicule s-au ciocnit in zona Pietei Romane din Bucuresti, potrivit postului B1 TV.

UPDATE 15.00: ZECE persoane au fost ranite in urma accidentului care a avut loc duminica la pranz in zona Pietei Romane din Bucuresti. Celelalte cinci persoane implicate în accident au rani superficiale si nu s-a impus transportarea lor la spital.

Potrivit primelor informatii, o masina a fost lovita in plin la Piata Romana de un alt autoturism, cei doi pasageri din autovehicului izbit, un barbat si o femeie, murind pe loc.

Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, a declarat ca accidentul a fost produs de soferul unei Dacia Logan, care a derapat in timp ce circula dinspre bd. Lascar Catargiu spre bd. Magheru si pe contrasens a lovit doua masini care circulau regulamentar.

“Se presupune ca soferul era femeie si a murit in timpul accidentului, la fel ca si pasagerul din dreapta. Din aceeasi masina, doua persoane au fost aruncate pe carosabil si au fost ranite grav”, a spus Codau.

Una dintre cele sase persoane ranite este in stare grava. Celelalte cinci victime sunt constiente. Printre victime se numara si un copil in varsta de opt ani. De asemenea, printre raniti se afla si un barbat in varsta de 70 de ani. Ranitii sunt transportati la spital, copilul fiind dus la Spitalul Floreasca, doua persoane la Spitalul Universitar si doua la Spitalul Elias. 

Citeste si: ACCIDENT GRAV in Bacau: Trei persoane au MURIT si cinci au fost RANITE GRAV dupa ce doua autoturisme s-au CIOCNIT

La locul accidentului sunt echipaje de politie, patru ambulante SMURD si o salvare de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, un echipaj de descarcerare si o autospeciala de stingere a incendiilor.

Citeste si: SCANDAL IN TRAFIC: Un SOFER BAUT a fost INCATUSAT de politisti dupa ce refuzat testarea alcooltest

Circulatia rutiera este blocata pe pe bd. Magheru, pe sensul dinspre spre Piata Victoriei.
Sursa foto: facebook.com