ACCIDENT GRAV in Buzau: Trei persoane au MURIT dupa ce un autotren, o autoutilitara si un autoturism s-au CIOCNIT. UPDATE

Trei persoane au MURIT, iar o alta a fost ranita grav in urma unui accident rutier care a avut loc vineri la pranz pe DN2 (E85), in judetul Buzau si in care au fost implicate un autotren, o autoutilitara si un autoturism, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane.

UPDATE 16.10: Traficul rutier a fost reluat pe DN2 (E85), la iesirea din Ramnicu Sarat catre Buzau, in zona Oreavu, a anuntat Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, in urma impactului dintre cele trei vehicule, acestea au luat foc. Cele trei persoane au murit carbonizate. Autoturismul a ars in totalitate, cabina TIR-ului a luat foc, la fel si cea a dubei de marfa.

Citeste si: Senatorul PSD Aurel Durut a fost ranit intr-un accident produs langa Resita

La aceasta ora, in zona accidentului, la iesirea din Ramnicu Sarat catre Buzau, circulatia a fost deviata, in ambele sensuri, pe ruta DJ220 Posta Calnau – Cochirleanca – Balaceanu, DJ203 Balaceanu – Ziduri – Valea Ramnicului.

Citeste si: ACCIDENT IN COVASNA. Patru persoane au murit si doua au fost ranite intre localitatile Tinoasa si Ojdula