ACCIDENT GRAV IN BUZAU. Un mort si un ranit, traficul rutier pe DN2 E85 blocat doua ore

Circulatia pe DN2 E85, intre localitatile Cioranca si Costesti, judetul Buzau, a fost blocata aproximativ doua ore, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme si un utilaj agricol, in urma caruia o persoana a murit, iar o alta a fost ranita.

Din primele date, accidentul soldat cu un mort si un ranit a avut loc dupa ce soferul unui autoturism BMW X5 inmatriculat in Vrancea, care se deplasa dinspre Buzau spre Bucuresti, s-ar fi ciocnit cu un utilaj agricol aflat in fata sa, pe acelasi sens de mers, transmite corespondentul Mediafax.

Ulterior, autoturismul BMW a patruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism Audi, inmatriculat in Bucuresti, in timp ce tractorul a iesit in afara soselei.

Potrivit purtatorului de cuvânt al IPJ Buzau, comisar sef Florina Crucianu, in urma impactului, soferul autoturismului Audi, un barbat de 56 de ani, din Bucuresti, a murit pe loc, in timp ce soferul celui de-al doilea autoturism a fost grav ranit, fiind transportat la spital, pentru ingrijiri medicale.

Citeste si: ACCIDENT la raliu: Un ARBITRU a fost LOVIT de o masina iesita in DECOR

Traficul pe DN2 E85 intre localitatile Cioranca si Costesti a fost blocat in urma accidentului, fiind reluat dupa aproximativ doua ore, in prezent in zona accidentului desfasurându-se pe un singur sens.

Cercetarile la fata locului sunt facute de catre politisti de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzau.

Conform Florinei Crucianu, cercetarile sunt continuate pentru stabilirea persoanelor vinovate de producerea tragediei, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Potrivit unor martori, tractorul implicat in accident ar fi intrat pe soseaua europeana fara sa fi semnalizat.

Citeste si: Constanta: Ranit GRAV dupa ce a cazut trei etaje in gol in putul LIFTULUI