ACCIDENT GRAV in Capitala: ZECE persoane au fost RANITE dupa ce un tramvai a intrat intr-un autobuz. RATB face ANCHETA

ZECE persoane au fost ranite si au fost transportate la spital luni la pranz, dupa ce un tramvai a lovit un autobuz luni, la intersectia Caii Vitan cu soseaua Mihai Bravu.

UPDATE 16.07: RATB a demarat o ancheta pentru a stabili cauzele accidentului produs la intersectia Calea Vitan cu bulevardul Mihai Bravu, in care au fost implicate un autobuz de pe linia 123 si un tramvai al liniei 1, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al RATB, BRANDUSA RAECEANU.

“In jurul orei 13.55, la intersectia Calea Vitan cu Soseaua Mihai Bravu un autobuz de pe linia 123 a fost lovit de un tramvai de pe linia 1. Circulatia tramvaielor este intrerupta la aceasta ora, iar RATB a demarat o ancheta pentru a stabili cauzele accidentului”, a spus BRANDUSA RAECEANU, citata de Agerpres.

Astfel, ambulantele SABI au dus la Spitalul “Bagdasar-Arseni” doua femei si un barbat. “Una dintre femei, in varsta de 80 de ani, are un traumatism toracic, o alta, de 67 de ani, a suferit un traumatism de coloana vertebrala, iar barbatul ranit are 49 de ani si a suferit tot un traumatism de coloana vertebrala. Toti trei sunt constienti, echilibrati hemodinamic si respirator”, a precizat managerul SABI, dr. Alis Grasu, citat de Mediafax.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti au declarat ca alti sapte raniti, intre care doi adolescenti, au fost dusi la spitalele Floreasca si “Sf. Pantelimon”, starea lor fiind stabila.

Citeste si: ACCIDENT GRAV IN CLUJ. Un tramvai si un troleibuz s-au ciocnit sub podul Calvaria din cartierul Manastur

Noua dintre raniti se aflau intr-un autobuz al liniei 123, care a fost lovit de un tramvai al liniei 1. In accident a fost ranit si un pasager din tramvai.

Potrivit primalor informatii, accidentul s-a petrecut din cauza faptului ca soferul autobuzului a oprit brusc, iar tramvaiul nu a mai avut timp suficient sa opreasca si a intrat in partea din spate a autobuzului, acolo unde se aflau mai multi calatori. In urma impactului, geamurile din acea parte a autobuzului au fost sparte si usa a fost deformata.

Citeste si: Patru persoane RANITE usor in urma unui ACCIDENT in care a fost implicat un autobuz RATB

Cauzele accidentului urmeaza sa fie stabilite de Politie. Urmeaza sa se afle, astfel, care dintre vehicule a intrat in intersectie pe culoare rosie a semaforului, atat soferul, cat si vatmanul sustinand ca aveau prioritate.

In zona se circula greu din cauza accidentului, fara a fi restrictii de trafic.

Cinci ambulante au ajuns la fata locului pentru a acorda ingrijri ranitilor.

Sursa foto: romanialibera.ro