Accident grav in Capitala: Trei persoane au ajuns la spital

Un accident grav s-a petrecut in Capitala, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce un taxi si o masina de lux au fost izbite in plin de un sofer care a incercat sa treaca pe culoarea rosie a semaforului. Trei persoane au ajuns la spital, una chiar in stare foarte grava, dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident. Martorii povestesc ca barbatul circula cu viteza foarte mare.

Accidentul s-a produs miercuri noapte pe Calea 13 Septembrie din sectorul 5 al Capitalei. Taxiul si o alta masina asteptau culoarea verde a semaforului pentru a traversa intersectia. Fara sa-i pese de regulile de circulatie, un sofer a incercat sa treaca pe rosu. Nu a reusit, pentru ca s-a oprit direct in cele doua autoturisme stationate.

Citeste si: Accident in parcarea subterana a unui mall din Capitala. Trei tineri au fost raniti 

Taximetristul a fost ranit grav, insa si ceilalti doi soferi au avut nevoie de ingrijiri medicale, asa ca au fost transportati la Spitalul Universitar.

“Am intervenit pentru a acorda asistenta medicala in cazul unui accident rutier. Sunt trei victime, doua vor merge la spital in stare buna, cea de-a treia este in stare grava”, a declarat Andreea Popescu de la SMURD. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Sursa foto: captura realitatea tv