ACCIDENT GRAV in Capitala: Un taximetru a intrat intr-o ambulanta. Un tanar si-a pierdut viata

O ambulanta SMURD aflata in misiune, cu semnalele luminoase si acustice pornite, a fost tamponata frontal de un taximetru la intersectia dintre Calea Floreasca si Bulevardul Mircea Eliade, din sectorul 1 al Capitalei, informeaza postul Pro Tv.

“Din primele informatii, se pare ca un autoturism de interventie ce apartine SMURD a patruns in intersectie cu semnale luminoase si acustice puse in functiune, moment in care a intrat in coliziune cu un taxi ce se deplasa dinspre bulevardul Mircea Eliade”, a relatat Andrei Codau, purtator de cuvant Brigada Rutiera.

Citeste si: ACCIDENT rutier pe bulevardul Aviatorilor din Capitala. FOTO EXCLUSIV

“De pe Calea Floreasca venea un echipaj SMURD cu viteza destul de mare, in jur de 80 km la ora. Mi-am dat seama ca o sa se loveasca si am bagat masina in viteza, asteptam sa vad in ce directie sa fug”, a declarat un martor pentru ProTV.

Impactul a fost asa de puternic incat ambulanta a ajuns intr-o florarie dintr-un colt al intersectiei, iar taximetrul intr-un copac. Neatentia taximetristului l-a costat viata pe pasagerul sau, un barbat de 30 de ani, aflat pe scaunul din dreapta. Ranitii, soferul de taxi si membrii echipajului de salvare, sunt inafara oricarui pericol, la spital.

Sursa foto: realitatea.net