ACCIDENT GRAV IN CLUJ. Un tramvai si un troleibuz s-au ciocnit sub podul Calvaria din cartierul Manastur

ACCIDENT GRAV IN CLUJ. Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce un troleibuz si un tramvai s-au ciocnit, joi, sub podul Calvaria din cartierul Manastur al municipiului Cluj-Napoca, la ora transmiterii acestei stiri transportul in comun in zona accidentului fiind blocat.

Potrivit directorului Companiei de Transport Public (CTP) Cluj, Liviu Neag, accidentul s-a produs dupa ce soferul unui troleibuz nu a acordat prioritate unui tramvai, sub podul Calvaria din cartierul Manastur.

“Din primele informatii se pare ca troleibuzul nu s-a asigurat, a intrat in tramvai in partea din fata si l-a scos de pe sine. Transportul in comun este blocat. incercam sa remediem situatia cat mai repede, pentru a putea fi reluat traficul mijloacelor de transport in comun. Se pare ca au fost cateva persoane ranite usor. impotriva soferului de troleibuz care a provocat accidentul vom lua masurile care se impun”, a declarat, corespondentului Mediafax, Liviu Neag, directorul CTP Cluj.

Citeste si: ACCIDENT DN 1: Un AUTOCAR cu 39 de pasageri s-a RASTURNAT in judetul Sibiu

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, a spus ca in urma impactului cel putin sase persoane au fost ranite.

”Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre o neacordare de prioritate, troleibuzul nu a acordat prioritate tramvaiului si se pare ca sase, sapte persoane ar fi suferit leziuni. La fata locului se acorda ingrijiri”, a declarat Carmen Jucan.