ACCIDENT in Constanta: O femeie si FIICA sa de NOUA ani au MURIT, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost LOVIT de un altul

O femeie de 36 de ani si FIICA acesteia in varsta de NOUA ani au MURIT, sambata noapte, intr-un ACCIDENT rutier produs pe DN 39, in zona comunei constantene 23 August, dupa ce soferul masinii in care se aflau a facut un viraj pe linia continua, iar autoturismul a fost LOVIT de un altul.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, femeia si fiica sa, ambele din comuna constanteana Pecineaga, se aflau intr-un autoturism Opel condus de un barbat din aceeasi localitate si se deplasau pe DN 39, dinspre 23 August catre Mangalia. La un moment dat, in dreptul soselei care duce catre statiunea Olimp, in timp ce se afla pe banda a doua a drumului, soferul a incercat sa faca un viraj la stanga, fara sa se asigure si peste marcajul longitudinal continuu, iar masina a fost LOVITA de un autoturism Renault condus din sens opus de o femeie de 38 ani din Constanta.

Citeste si: ACCIDENT CUMPLIT in Sibiu: Doua persoane au fost RANITE GRAV. Traficul este INGREUNAT pe DN1

In urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat in sant, iar femeia, care ocupa locul din dreapta fata, si FETITA ei, au decedat, in timp ce soferul a fost grav ranit.

Citeste si: ACCIDENT RUTIER IN CONSTANTA: O AMBULANTA care transporta o PACIENTA a fost LOVITA in PLIN de un autoturism

La fata locului a ajuns si un echipaj de descarcerare al ISU “Dobrogea”, care a intervenit timp de cateva zeci de minute pentru a scoate trupurile celor trei victime din masina distrusa. Cadrele medicale de la Ambulanta au incercat aproape o ora sa le resusciteze pe mama si pe FIICA ei de NOUA ani, dar fara succes. Cele doua persoane aflate in autoturismul Renault, un barbat si o femeie, au suferit rani usoare, nefiind necesara transportarea lor la spital.

Sursa foto: romaniatv.ro