ACCIDENT GRAV in Mures: O persoana a MURIT, iar alte trei au fost RANITE dupa ce un SOFER BAUT a intrat pe CONTRASENS

O persoana a MURIT, iar alte trei au fost RANITE, duminica dupa-amiaza, in judetul Mures, dupa ce un SOFER BAUT a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe contrasens, unde a lovit in plin un alt autoturism si a acrosat un altul.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Mures, Andreea Pop, ACCIDENTUL s-a produs pe un drum judetean, la iesirea din localitatea Solovastru spre Reghin, dupa ce un BARBAT BAUT a pierdut control volanului si a intrat cu masina pe contrasens, lovind alte doua autoturisme.

In urma impactului, un barbat de 50 de ani si-a pierdut viata, iar alte trei persoane au fost RANITE, fiind preluate de ambulante si de un elicopter SMURD si duse la spitalele din Targu Mures si Reghin.

Citeste si: ACCIDENTE pe autostrada A2 din cauza conditiilor meteorologice. OPT PERSOANE au fost RANITE in judetul Calarasi

Reprezentantul Politiei Mures a precizat ca barbatul decedat era soferul primei masini lovite, iar trei dintre raniti erau pasageri in acelasi autoturism, in timp ce a patra victima se afla in autoturismul condus de soferul vinovat de producerea accidentului.

A treia masina implicata in accident a fost doar acrosata, astfel ca nu s-au inregistrat victime din acest autoturism.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mures, Mihai Gagyi, a spus ca in urma accidentului a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare, precum si a autospecialei de transport persoane si victime multiple, a unei ambulante de la SMURD Reghin si a elicopterului SMURD de la Targu Mures, care i-au preluat pe raniti.

Citeste si: Accident grav in Buzau, trei oameni au murit carbonizati pe DN 2

Seful SMURD Mures, Cristian Boeriu, a declarat, la randul sau, ca soferul care a provocat accidentul avea “intoxicatie etanolica”.

“Avem un barbat cu fractura de femur, care a fost preluat de elicopter pentru a fi adus la Targu Mures, pentru ca exista un risc ridicat de agravare, se pot rupe vase de sange, un al doilea ranit cu leziuni faciale minore, la prima evaluare, si un altul cu contuzii toraco-abdominale, dar leziuni usoare. Din pacate, s-a inregistrat si un decedat”, a precizat Boeriu, potrivit Mediafax.