ACCIDENT GRAV in OTOPENI: Doua persoane RANITE au fost transportate de urgenta la spital

Un accident grav s-a produs pe Centura Capitalei, la Otopeni. Doua persoane grav ranite au fost transportate de urgenta la spital dupa ce au fost descarcerate de Smurd in urma ciocnirii frontale a doua masini. 

Accidentul s-a produs in jurul orei 18.45, pe Centura Bucuresti, in zona podului de la Otopeni, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada.

Potrivit acesteia, doua autoturisme s-au ciocnit frontal, in accident fiind apoi implicate alte trei autovehicule. Printre acestea din urma a fost si un camion.

Traficul a fost oprit pe Centura in ambele sensuri, aproximativ o ora in urma accidentului, fiind apoi reluat pe un sens. Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri in jurul orei 20.50.

CITESTE SI: SIBIU: ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU SASE RANITI

In urma accidentului, doua persoane, din autoturismele care s-au ciocnit frontal, au fost grav ranite, fiind incarcerate pana la interventia echipajelor SMURD. Cei doi raniti, unul cu fractura de femur si bazin, iar celalalt, cu fractura de membre inferioare, au fost transportati la Spitalul Floreasca, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

CITESTE SI: BRASOV: TREI MORTI SI UN RANIT GRAV DUPA CE O MASINA A FOST LOVITA DE UN TREN

O alta persoana a primit ingrijiri medicale, dar nu a fost dusa la spital.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, aflat in drum spre Brasov, s-a oprit sa acorde de asemenea ingrijiri victimelor.

 Sursa foto: evz