ACCIDENT GRAV in Suceava: Doi tineri au MURIT si altul a fost RANIT, dupa ce masina lor s-a LOVIT de un pod din beton

Doi tineri in varsta de 21 si 29 de ani au MURIT si altul a fost RANIT GRAV, duminica dimineata, in urma unui ACCIDENT produs in judetul Suceava, dupa ce masina in care se aflau a LOVIT un podet din beton, apoi s-a rasturnat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, accidentul a avut loc pe DJ 187, in comuna suceveana Volovat, dupa ce un tanar de 29 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei intr-o curba periculoasa, a intrat pe contrasens, s-a izbit de un podet de beton din fata unei case, dupa care masina s-a rasturnat.

Citeste si: TRAGEDIE in Campulung Moldovenesc: O persoana a MURIT, iar alte trei sunt RANITE GRAV in urma unei EXPLOZII PUTERNICE care a avut loc intr-un restaurant

In urma impactului, soferul si pasagerul din fata, in varsta de 21 de ani, au MURIT, iar un al treilea tanar, de 22 de ani, aflat pe bancheta din spate, a fost GRAV RANIT. Tanarul ranit a fost scos din masina de un echipaj al Detasamentului de pompieri Radauti, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, care a precizat ca pacientul a fost transportat initial la spitalul din Radauti de unde a fost transferat, in coma, la Spitalul Judetean Suceava.

Citeste si: ACCIDENT in LANT pe podul PIPERA din CAPITALA

Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz si urmeaza sa fie efectuata necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului, dar si a imbibatiei alcoolice a soferului.

Sursa foto: stirileprotv.ro