ACCIDENT GRAV in SUCEAVA: Un sofer beat a facut ravagii

Un accident grav s-a petrecut in zona localitatii sucevene Iacobeni de pe Drumul National 17, un tanar conducator auto aflat sub influenta bauturilor alcoolice ranind patru persoane si avariind sase masini si fatada unui bloc de locuinte.

Tanarul sofer betiv a acrosat bordura, dupa care a daramat un stalp metalic de iluminat stradal care a cazut pe o masina, autoturismul tanarul acrosand ulterior alte cinci masini, s-a izbit de un copac si a fost proiectat in peretele unui bloc de locuinte.

In masina condusa de tanarul inconstient si inmatriculata in judetul Cluj se mai aflau alti trei tineri care au ajuns la spital cu rani majore.

La locului evenimentului si-au facut aparitia doua echipaje de la detasamentul de Pompieri Vatra Dornei si o ambulanta, acestia gasindu-i pe Gavril P., 24 de ani, si pe Madalina C., 15 ani, ambii cu traumatisme cranio-cerebrale acute. Cei doi tineri au fost asistati medical la fata locului, ulterior fiind transportati de urgenta la Spitalul Municipal din Vatra Dornei unde, si-au facut aparitia si Andra V., 17 ani, si Florin C., 18 ani, care au solicitat si ei asistenta de specialitate.

Sursa foto: adevarul.ro