Accident grav in Timis provocat de un politist de frontiera

Un subcomisar al Politiei de Frontiera Timis, care era urmarit de politisti rutieri intrucat conducea cu viteza si nu a oprit la semnalele lor, a intrat cu autoturismul pe contrasens, lovind o alta masina, iar in urma impactului soferul masinii lovite a murit, o pasagera si subcomisarul fiind raniti.

Potrivit politistilor, un subcomisar al Politiei de Frontiera de la sectorul Deta, in varsta de 40 de ani, care sambata dupa-amiaza se afla la volanul unui autoturism Opel, a incercat sa scape de un echipaj al Politiei Rutiere care il urmarea si care incercase initial sa il opreasca la iesirea din Timisoara spre Moravita, din cauza vitezei cu care circula.

“Soferul nu a oprit la semnalul politistului de la Rutiera, iar echipajul a pornit in urmarirea sa. intr-o curba, in apropierea localitatii Parta, a avut loc accidentul. Masina in care se afla soferul urmarit de politisti a intrat pe contrasens, lovind in plin un autoturism Dacia care circula regulamentar”, a declarat, duminica, pentru corespondentul Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Ionut Bocancea.

Citeste si: O fata de 13 ani a murit intr-un grav accident rutier

Conform acestuia, in urma accidentului soferului autoturismului Dacia, in varsta de 55 de ani, a murit, iar pasagera din dreapta a fost ranita. De asemenea, soferul care a provocat accidentul a fost ranit.

“Nu s-a putut stabili daca soferul care a provocat accidentul consumase bauturi alcoolice, politistii nu l-au putut testa cu aparatul etilotest din cauza ranilor. Medicii i-au luat, insa, probe de sange si urmeaza sa aflam rezultatul analizelor”, a precizat Bocancea.

Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul Judetean din Timisoara, unde sunt internati.

Foto: Realitatea TV