ACCIDENT GRAV IN UNGARIA: Un MICROBUZ inmatriculat in ROMANIA s-a ciocnit cu un autoturism

O PERSOANA A MURIT si 15 au fost RANITE IN UNGARIA dupa ce un MICROBUZ INMATRICULAT IN ROMANIA S-A CIOCNIT sambata cu un AUTOTURISM DIN UNGARIA, in sud-estul tarii.

Potrivit politistilor, accidentul s-a produs intr-o intersectie din localitatea Pusztaszer, din cauza ca microbuzul romanesc nu a acordat prioritate autoturismului inmatriculat in Ungaria, a transmis Radio Romania Actualitati. Din primele verificari a rezultat ca autoturismul era condus de o femeie din judetul Csongrad, care si-a pierdut viata in urma impactului, iar 15 persoane aflate in microbuzul romanesc au fost ranite.

CITESTE SI: SLOVACIA: SASE PERSOANE AU MURIT DUPA CE UN ELICOPTER S-A PRABUSIT IN APROPIERE DE GRANITA CU UCRAINA

Circulatia in zona a fost inchisa, iar politia a demarat cercetari pentru stabilirea circumstantelor exacte in care s-a produs accidentul. Purtatorul de cuvant al politiei judetului Csongrad, Szilvia Szabo, a declarat corespondentului RRA la Budapesta ca pasagerii microbuzului sunt cetateni romani. Patru dintre ei au suferit leziuni grave, iar 11 au fost raniti usor in accident, toti fiind transportati la spitale din zona pentru ingrijiri medicale.

Sursa foto: libertatea