Accident grav in Vaslui, pe drumul de intoarcere de la moastele Sfintei Parascheva

Grav accident in judetul Vaslui. Cinci persoane care se intorceau de la Iasi, din pelerinajul la Cuvioasa Parascheva, s-au rasturnat cu masina, luni, in fata unei scoli din localitatea vasluiana Valeni, dupa ce soferul a adormit la volan pe fondul oboselii, o persoana fiind ranita in urma accidentului, transmite Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, accidentul a avut loc pe drumul national DN 24, la 15 kilometri de municipiul Vaslui, dupa ce soferul unui Audi A6 a adormit la volan, pe fondul oboselii acumulate in urma pelerinajului la moastele Cuvioasei Parascheva, transmite corespondentul Mediafax.

In consecinta, soferul in varsta de 24 de ani, din localitatea tulceana Macin, a parasit partea carosabila pe un sector de drum in aliniament, rasturnandu-se in santul de pe marginea soselei.

“In urma accidentului, pasagera de pe locul din dreapta-spate, o femeie de 61 de ani din Braila, a fost ranita, victima fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ceilalti patru ocupanti ai autoturismului nu au necesitat transportul cu ambulanta la vreo unitate medicala”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela straub.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal pe numele soferului pentru vatamare corporala din culpa.