ACCIDENT grav in VRANCEA la iesirea din ADJUD, sase persoane au murit

Accident grav in judetul Vrancea, pe DN2 E85 la iesirea din Adjud catre Bacau, patru persoane au murit pe loc, iar alte trei sunt in stare grava. Mai multe echipaje medicale s-au aflat la locul accidentului, ranitii au fost transportati la spital.

UPDATE 21.07: Singurul supravietuitor al accidentului rutier produs, vineri, la iesirea din Adjud este un tanar de 23 de ani, din judetul Bacau, care se afla in stare critica la spitalul din Adjud.

Tanarul de 23 de ani, din judetul Bacau, se afla la volanul unui autoturism Fiat, alaturi de parintii sai, in varsta de 50 de ani, cand masina a fost izbita frontal de un autoturism Volkwagen ajuns pe contrasens.

Parintii tanarului au fost si ei raniti grav in accident si au murit la scurt timp, la spitalul din Adjud.

In acelasi accident si-au pierdut viata alte patru persoane, membri ai aceleiasi familii, din Braila. Este vorba despre un barbat de 45 de ani, sotia acestuia, in varsta de 39 de ani si cei doi copii ai lor, gemeni, de 12 ani, care se aflau in autoturismul Volkwagen.

UPDATE 17.42: Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in accidentul produs, vineri, la iesirea din Adjud spre Bacau a ajuns la sase, iar singurul supravietuitor al accidentului este in stare grava.

In urma accidentului produs in judetul Vrancea si in care au fost implicate doua autoturisme, patru persoane – doi soti si cei doi copii ai acestora – au murit pe loc, iar alte trei persoane au fost ranite grav.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Vrancea, Bogdan Toader, ulterior doua dintre cele trei persoane ranite au murit la spitalul din Adjud, iar celalalt ranit este in stare critica.

Primele date arata ca cele doua persoane decedate la spital ar fi sot si sotie care se aflau in autoturismul Fiat implicat in accident.

Pana in prezent, politistii din Vrancea nu au reusit sa stabileasca o cauza exacta a accidentului soldat cu sase morti si un ranit.

Persoanele decedate sunt un barbat, o femeie si doua persoane minore. Una dintre persoanele ranite este in stop cardio-respirator, iar medicii continua manevrele de resuscitare.

Citeste si: SFASIETOR. Parintii AU MURIT pe loc intr-un accident rutier, copilul se zbate in aceste momente intre VIATA si MOARTE

Traficul pe DN2 85 se desfasoara ingreunat, potrivit politistilor. In accident au fost implicate doua autoturisme. Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 15.00, fiind vorba despre o ciocnire frontala, dupa ce unul dintre autoturisme a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de celalalt autoturism.

Cauzele accidentului vor fi stabilite dupa cercetarile la fata locului.

Citeste si: Era candidat la Presedintie, insa a murit intr-un tragic accident