Accident GRAV la Alba: Doi tineri au murit, dupa ce unul dintre ei s-a urcat beat la volan

Un grav accident rutier s-a produs in aceasta dimineata in judetul Alba! Doi tineri de 16 ani si 18 ani au decedat, ca urmare a  faptului ca unul dintre ei s-a urcat in stare de ebrietate la volan!

Teribilul accident s-a produs in localitatea Laz, judetul Alba. Localnicii au spus ca cei trei tineri au baut impreuna la barul din sat inainte de a pleca cu masina, conform Romania Tv. Baiatul de 18 ani a urcat la volan, dar dupa cateva sute de metri, s-a izbit puternic de un gard. Masina a fost proiectata intr-un stalp. In urma impactului, soferul si varul lui, in varsta de 16 ani, au murit pe loc.

“Am auzit lovitura atunci cand masina a dat in stalp. Un singur baiat o scapat. Dupa impactul care o fost, cred ca a avut un pic de viteza”, a declarat unul dintre martori.

Un al treilea adolescent, aflat pe bancheta din spate, a scapat cu viata, dar a ajuns la spital. “Persoanele care se aflau pe scaunele din fata au decedat. Pasagerul din spate a ajuns la spital. Se constata ca viteza ar fi cauza accidentului”, a declarat un reprezentant al politiei.

Echipele de descarcerare au scos cu greu victimele din autoturism. Politistii fac cercetari pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.