Accident grav la Buhusi, jud. Bacau. Printre raniti, o gravida si doi copii

Un grav accident de circulatie s-a produs, joi, in apropiere de localitatea Buhusi din judetul Bacau. In accident a fost implicat un microbuz, in care se aflau 7 persoane, toate ajungand cu rani mai mult sau mai putin grave la spital. 

O gravida si doi copii au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean Bacau, iar celelalte victime au fost internate la Spitalul Buhusi. Microbuzul ar fi parasit sensul de mers, dupa care s-ar fi izbit intr-un cap de pod.

Ambulanta Bacau a trimis doua autospeciale la locul accidentului. Adrian Colibaba, seful Serviciului de Ambulanta Bacau, a declarat la RTV ca femeia insarcinata este constienta, insa prezinta diverse policontuzii.

“Din primele informatii este vorba de un microbuz, care a parasit sensul de mers si s-a izbit intr-un cap de pod. Doi copii si o femeie insarcinata au fost dusi la Spitalul Judetean Bacau. In microbuz erau 7 persoane. Celelalte persoane au fost duse la spitalul Buhusi, cu leziuni mai usoare. Gravida este constienta, dar policontuzionata. Ambulanta Bacau a trimis 2 autospeciale”, a precizat Colibaba.