Accident grav la Iasi: Doua tramvaie s-au ciocnit, patru oameni au fost raniti

Doua tramvaie s-au ciocnit in Iasi, luni, dupa ce unul dintre acestea nu ar fi acordat prioritate. Accidentul s-a produs, in jurul orei 14.00, la intersectia dintre strazile Arcu si Garii, informeaza site-ul bzi.ro.

In urma impactului dintre cele doua tramvaie patru persoane au fost ranite, iar alte cateva au suferit atacuri de panica. La locul accidentului a ajuns un echipaj din cadrul Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iasi, pentru a stabili cauzele in care acesta s-a produs. Din primele informatii, impactul a avut loc dupa ce un tramvai al liniei 6 nu a acordat prioritate unui tramvai al liniei 3.

Cabina unui tramvai si spatele celuilalt mijloc de transport au fost grav avariate, iar cei patru raniti au fost transportati la Spitalul “Sfantul Spiridon” din Iasi.

“Cele doua tramvaie au deraiat. Sunt patru raniti usor, dintre care trei femei si un barbat. Politistii fac cercetari la fata locului si urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Politistii urmeaza sa deschida o ancheta in acest caz, iar oficialii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) sustin ca incidentul este considerat accident colectiv de munca. Circulatia in zona este blocata.

Sursa foto: realitatea.net