VIDEO ACCIDENT GRAV la LONDRA: TRAMVAI rasturnat in Croydon! 7 MORTI si ZECI de RANITI

Un TRAMVAI s-a RASTURNAT, miercuri, in SUDUL LONDREI (CROYDON), cinci persoane fiind prinse sub acesta si alte zeci ranite, potrivit relatarilor aparute in mass-media locala, citata de Agerpres.

UPDATE 3: Bilantul tragediei londoneze a crescut la 7 MORTI, informeaza autoritatile locale!

UPDATE 2: Cinci persoane au murit si peste 50 au fost ranite dupa ce un tramvai a deraiat miercuri dimineata la Croydon, in sudul Londrei, a anuntat politia britanica, potrivit AFP. “Putem confirma ca cinci persoane au murit in urma ranilor. Alte peste 50 au fost spitalizate”, a indicat Politia transporturilor, adaugand ca o persoana a fost arestata “in legatura cu accidentul”. Potrivit presei britanice, este vorba despre vatmanul tramvaiului.

UPDATE 1:  BBC anunta ca cel putin 51 de persoane au fost duse la spital. “Cativa oameni au murit” au spus autoritatile, insa fara sa precizeze numarul lor. Cauza accidentul este neclara si inca mai sunt prinse doua persoane sub sine.

Cel putin 4 dintre raniti sunt in stare grava. Am tratat un numar ridicat de pacienti, iar peste 50 de persoane au fost transportate la spital”, a declarat purtatorul de cuvant al serviciului de ambulanta din Londra, noteaza News.ro.

STIRE INITIALA

Cinci persoane sunt inca prinse sub tramvaiul, care s-a rasturnat intr-un tunel. ”Am intervenit in jurul orei locale 6.10 (8.10 ora Romaniei), dupa ce am fost informati ca un tramvai s-a rasturnat pe strada Addiscombe din Croydon”, a declarat un purtator de cuvant al politiei londoneze.

Autoritatile locale au avertizat ca este vorba despre un accident grav. Cinci persoane au fost prinse sub tramvai, dupa ce acesta s-a rasturnat intr-un tunel, a indicat Sky News. Potrivit Brigazii de Pompieri din Londra, tramvaiul a iesit de pe sine intr-un tunel din apropierea statiei Sandlilands.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: BBC