ACCIDENT GRAV LA TIMISOARA. Un TRAMVAI a fost lovit de o BETONIERA

ACCIDENT GRAV DE CIRCULATIE, joi dimineata, in fata Spitalului de Copii Louis Turcanu din TIMISOARA. 12 persoane au ajuns la spital dupa ce TRAMVAIUL in care se aflau s-a ciocnit violent de o BETONIERA, relateaza site-ul Tion.

Accidentul, spun politistii, s-a produs din cauza soferului betonierei. Acesta a incercat sa intoarca autocamionul in fata Spitalului de Copii. Nu s-a asigurat insa si a fost lovit violent de tramvaiul numarul 1 care circula regulamentar dinspre strada Coriolan Brediceanu spre bulevardul Republicii. 12 pasageri din tramvai au fost raniti si au fost transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

Circulatia in zona a fost blocata zeci de minute de ambulantele si echipajele de politie sosite la fata locului pentru a acorda primul ajutor victimelor.

CITESTE SI: BUCURESTI: ACCIDENT CU RANITI DUPA CIOCNIREA UNUI TRAMVAI CU UN CAMION

Politistii au deschis acum o ancheta si dosar penal pentru vatamare din culpa soferului vinovat.

Tramvaiele nu circula momentan prin zona, pana cand angajatii RATT vor ridica garnitura accidentata. Potrivit reprezentantilor regiei, operatiunea dureaza aproximativ o ora.

„Tramvaiul de pe linia 1 a fost avariat in urma impactului si trebuie retras in depou. Circulatia este inca intrerupta si mai poate dura aproximativ o ora pana sa fie reluata”, ne-a declarat Cosmin Bradu, purtator de cuvant RATT.

Sursa foto: tion