Accident grav la Vaslui: Doi politisti au murit UPDATE

UPDATE: 10.45: Din pacate si cel de-al doilea politist implicat in tragicul accident din judetul Vaslui a decedat la spitalul judetean din Vaslui, acolo unde fusese adus imediat dupa petrecerea incidentului. 

Un grav accident rutier s-a petrecut, joi dimineata, in judetul Vaslui, dupa ce o autoutilitara a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o masina care circula regulamentar. In urma tragicului eveniment, un politist a decedat, iar un altul este internat in stare foarte grava la spitalul judetean din orasul Vaslui, informeaza postul Romania Tv.

Accidentul s-a produs dupa ce o autoutilitara a patruns pe contrasens, soferul acesteia sustinand ca a incercat sa evita o vaca aflata pe mijlocul soselei, moment in care a pierdut controlul volanului. Ulterior, autoutilitara a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina in care se aflau doi politisti care se indreptau de la Husi spre Vaslui. Cei doi mergeau la locul de munca, adica la Inspectoratul Judetean Vaslui.

In ciuda eforturilor depuse de medici, unul dintre politisti si-a pierdut viata, iar celalalt a fost transportat in stare foarte grava la spitalul judetean din Vaslui. O ancheta a fost demarata, iar soferului autoutilitarei i s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Sursa foto: realitatea.net