ACCIDENT GRAV PE DN 1: SASE MASINI AU FOST IMPLICATE

Un ACCIDENT GRAV s-a produs, duminica dupa amiaza pe DN 1 langa localitatea OTOPENI, in coliziune fiind implicate SASE autoturisme, informeaza postul Realitatea Tv.

CINCI persoane au fost RANITE in urma unui ACCIDENT produs pe DN1, in localitatea Otopeni, pe sensul spre Bucuresti, in care au fost implicate sase autoturisme, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Roxana Vasile.

CITESTE SI: ACCIDENT GIURGIU: Un om a MURIT, alte SASE persoane sunt RANITE 

ACCIDENTULa fost sesizat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 18.05 si a avut loc din cauza nepastrarii distantei regulamentare in mers, a spus purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov.

Soferul uneia dintre masini nu s-a asigurat cand a vrut sa iasa de pe DN1 spre Soseaua de Centura, moment in care autoturismul a fost lovit din spate de o alta masina. Soferii altor patru masini care veneau din spate nu au mai avut timp sa franeze si, din cauza nepastrarii distantei in mers, s-au ciocnit.

CITESTE SI: ACCIDENT VRANCEA: Zece persoane au fost RANITE dupa ce un MICROBUZ s-a ciocnit cu un autoturism 

In urma ACCIDENTULUI, cinci persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital pentru investigatii medicale. Circulatia in zona producerii accidentului, pe sensul spre Bucuresti, se desfasoara pe doua dintre cele trei benzi. La fata locului sunt politisti care dirijeaza circulatia, in conditiile in care traficul la intrarea in Bucuresti este aglomerat duminica seara.

Sursa foto: realitatea.net