ACCIDENT grav pe DN 1B Ploiesti-Buzau. Traficul este restrictionat

Circulatia pe DN 1B Ploiesti – Buzau se desfasoara cu restrictii, luni dupa-amiaza, in urma unui ACCIDENT rutier in care au fost implicate trei autoturisme si in care trei oameni au fost raniti.

Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, drumul national 1B Ploiesti – Buzau este partial blocat, luni dupa-amiaza, in localitatea Valea Calugareasca, doua dintre cele patru benzi fiind impracticabile in urma unui ACCIDENT rutier in care trei persoane au fost ranite.

Citeste si: Hunedoara: Accident GRAV, trei persoane AU MURIT

Conform primelor informatii de la locul ACCIDENTULUI, soferul unui autoturism care circula dinspre Ploiesti catre Buzau nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autoturismul care rula in fata sa, a intrat in coliziune cu acesta proiectându-l pe contrasens, unde s-a ciocnit de o a treia masina.

Citeste si: ACCIDENT Bucuresti: O femeie a fost salvata de un echipaj de descarcerare

In urma impactului dintre cele trei autovehicule trei persoane au fost ranite, insa leziunile suferite de acestea nu sunt grave.

In urma ACCIDENTULUI, banda a doua a fiecarui sens de mers este blocata, traficul rutier desfasurându-se pe prima banda si fiind dirijat de catre politisti.