Accident grav pe DN 68A Simeria – Petrosani, doua persoane au murit

Un grav accident rutier s-a produs, duminica dimineata, intre Simeria si Petrosani. Potrivit agentiilor de presa, doua persoane au murit dupa ce masinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal pe DN 68A Simeria – Petrosani, traficul rutier intre Calan si Hateg fiind blocat aproape doua ore.

Potrivit sucomisarului Florin Tat, reprezentantul Serviciului Politiei Rutiere, accidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 7.30, din cauza vitezei excesive, dupa ce unul dintre soferi a intrat cu masina pe contrasens, ambele victime decedand pe loc.

“Conducatorul unui autoturism Ford Escort, care circula dinspre Calan spre Hateg, a intrat pe contrasens din cauza vitezei excesive si s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Golf 4, care circula regulamanetar. in urma impactului, una dintre masini s-a rupt in doua, iar ambii soferi au decedat”, a mai declarat Florin Tat.

Politistii fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Cadavrele celor doi soferi au fost riricate de pe sosea si duse la Serviciul Judetean de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Din cauza accidentului, traficul rutier in zona a fost blocat aproape doua ore, la ora transmiterii acestei stiri circulatia fiind reluata.